tiistai 27. tammikuuta 2009

Perillä ollaan

Hoh hoi. tulipas matkusteltua reippaat 20 tuntia kaiken maailman lentokoneille autoilla ja busseilla.
Matka tietysti oli aikamoinen seikkailu tänne kun heti helsingissä lentokenttä virkailijat taiteili erilaisilla ehdotuksilla miten paljon kitaran vieminen lentokoneeseen maksaa. Kitara kuitenkin saatiin lopulta pistettyä matkaan ja siitä joutu pulittamaan aika sievoisen summan...
Vancouverissa kuitenkin lentokenttä virkailijat hukkas sen kitaran jaa nyt sitten odottelen jospa se joku päivä ilmestyis terranseen kun niin mulle kovasti lupailtiin.
Täällä ihmiset on vaikuttaneet tosi mukavilta mulla on host sisko Graze, host veli Dalyn, host äiti ja host iskä. Jaa perheen kaks vanhenmapaa tyttöä opiskelee etelässä vancouverissa.
Tänään Dylan näytti mitä paikkoja kitimatissa on ja esitteli mua monille ystävilleen. Vaikuttivat tosi hauskoilta tyypeiltä ja muutenkin ihan lupaavan näköstä kaikki. jaa koulu oli kyllä tosi koulun näköinen.. betonia ja pitkiä käytäviä, tosin se oli isompi kuin ajattelin alkuun. Huomenna tapaan vielä opinto ohjaajan jaa sitten pistellään mun kurssit ojennukseen ja näin.
Eilen sato puol metriä luinta jaa mennään varmaan tänään viel ajelemaa skiiduilla tai hiihtämään. Oon kai myös liittymässä kitimatin jääkiekko joukkueeseen joka on aika hauskan kuulosta. :D:D vuoria kaikkialla ja liikennemerkit ja rekat näyttää aivan amerikalta... no onpa kummaa kun oon amerikassa ... no mutta näillä mennää :D

10 kommenttia:

  1. Jahu :) onnea vaan. minkä ikäiset sisarukset? missä päin siis olet? Postiosoite?

    VastaaPoista
  2. Hei Ville,
    onnea vaihto-oppilas vuodellesi.
    On kiva seurata, miten sopeudut Kanadaan, pääsee melkein itsekin mukaan.
    Tuntuvat huikaisevalta ne vuoret ympärillä ja luminen talvi, josta täällä vain uneksitaan.
    Kaikkea hyvää
    Helena

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. No niin yritetään nyt sitten laittaa kommentti, jos vaikka onnistuisi. Hyvältä kuulostaa tuo sun olosi - saatko jostain sukset , luistimet jne lainaksi, terkkuja
    äiti

    VastaaPoista
  5. jes, toivottavasti se kitara sieltä vielä ilmestyy... ja jos ei ilmesty, sanotaan vakuutusyhtiölle et oli pirun kallis ;)

    (en tiedä mitä säädän, mutta poistin tän kommentin vahingossa)

    VastaaPoista
  6. sisarusten on dylan 15 ja grace 19 jaa dylan sano etta se voi kattoo jos se sais mulle hankittuu jostai jotai ramii latka kamoja jotta voisin pelaa . :)

    VastaaPoista
  7. No moikka, on tosi kiva, kun jo sait blogin tehtyy, että päästään lukemaan sun kokemuksia ja itse kommentoimaan. Kuulostaa ihan mukavalta jatka samaan malliin, niin on mukava talvi ja kevät edessä. Vauh!
    Outi

    VastaaPoista
  8. joko oot päässyt lumitöihin ?
    miten pääsette kylille sieltä - kulkeeko busseja, toimiiko aurauskalusto?

    VastaaPoista
  9. Hyvä Ville. Suomen lippu salkoon.

    VastaaPoista
  10. Siellähän on ihan talvi.Entäs koulu? Mitä aineita otit? Onks monta tuntia päivässä?

    VastaaPoista