tiistai 3. helmikuuta 2009

AAAAU

maanantai. Ensimmainen koulu paiva, oli kylla aika kuumottavaa lahtea liihottelemaan kouluun joka oli melkoinen betini viidakkko mutta kylla siella parjas. mulla on koulussa metallityota, kuvista, liikuntaa ja musikal teatrea jaa ne sitten jatkuukin tuosta maanantaista vuoden loppuun asti :) haha . Meilla oli muuten sahkokatkos aamulla.
Koulussa oli mukavia ihmisia ja mika oli siisteinta bussi jolla kouluun mennaan on aivan samanlainen kuin the simpsoneissa :) kaikki vaihtarit onkin nauraneet noille satuolennoille :) koulupaiva meni mukavasti ja koulun jalkee latkimaan kiekkoa jaahalille tietty kodin kautta. voitettiin peli 3-2 ja paasin jo taklaamisen makuun kun eka sain ite oikeen teravan tallin kun olin hyokkaamassa, muutta sitten innostuin itekki murskaamaan ihmisten henkista kanttia fyysisella otteella ja sainki niitattuu pari kaverii laitaa. muhaaha ;D esson kautta himaa ja koisimaan.
Tiistai alkoi mukavasti host aiti heitti mut koululle ja siita sitten lahin menemaan tunneille. Liikunta tunnilla pelttiin jonkin sortin polttopalloa missa oli 4 joukkuetta ja sitten viisana poikana koitin ottaa yhta palloa kiinni jabalta joka heitti 235235km/h palloa ja sitten huomasin etta sormi nayttaa hieman kierolta. toinen nivel oli lahteny paikoiltaa ja oli kylla aika kuumottavaa :) sitten kavin nayttaa sita kansliaan ja kaikki vuoron peraa ihmetteli ettei haluu vetaa sita takas paikalleen. noo sitten rehtori joka on hauska kaveri kumika nappas siita kiinni ja vaanteli hetken ja sitten taas sitten sormi toimi. nyt se on kylla aika kipuisen olonen :) hahaha

3 kommenttia:

  1. Auts, kuulostaa kipeältä toi sormen vääntyminen. Naurettiin Juhan kanssa ettei siinä kauan mennyt kun lätkäkaukaloon jouduit/pääsit :) Täällä seurataan suurella mielenkiinnola blogia ja nautitaan mielikuvista millaista siellä on. Suomessa taas, viikonloppuna jos vielä ehtisi luistelemaann sitten näillä näkymin talvikelit väistyy ja saadaan ah niin ihanaa loskaa!
    Voi hyvin, Jonsku

    VastaaPoista
  2. hahah :D:D heti telomassa muita ja viela itteaankin, keep on rokin

    VastaaPoista
  3. hei sulla on vissiin uusi kannynumero,laitasees-postiin,milloin ootmesessa-kirjoitan Raijankoneella Kemijarvellaja tassa on nappulat oudoissa paikoissa tuleehassua tekstia.Me haluttais viestia sun kanssasisiita sormestajamuutenkin laita nyt joku yhteystieto.
    Me lahdetaanSallaan on kylma siis hyvin kylma = 20 ja tuulee voi hyvin ja terkkuja aiti

    VastaaPoista