sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Vou !

LAUANTAI oli mukava paiva kun mika, mentiin terranceen joka on hiukka isompi paikka tuossa kivenheiton paassa ja kaytiin kattomassa kaikenlaisia tavaroita kuten suksia ja luistimia. Ostin repun ja saatiin hankittua adapteri. vii ... kun paastiin kotio lahettiin trafordin kanssa ostaa yhelta secondhand kauppiaalta luistimet. ei olleet kalliit vaan 30dollaria ja sain terotukset kaupankylkiaisiks. No siita suoraan peliin. Oli kylla hauska pelailla ekaa kertaa oikeeta latkaa :) tein maalinkin ja peli paatty 8-8 :)
Illalla mentiin viel kattoo kitimatin pelia hallille muttttaaaa ei kukaan seurannu pelia kaikki vaa hengaili katsomossa :) ... kitimat havis pelin. subwayn kautta himaan.
Sunnuntai "what a day!" lahettiin aikasin aamulla dylanin, miriamin, tobiaksen ja tobiaksen hots iskan kaa laskemaa. Kuultiin etta vuorille oli satanut 3 metria uutta lunta ja sita sato kokoajan lisaa. Pakok sanoa oli kylla luminen paiva. rinteissa oli metri puuteria joka oli iha sairaan paheeta. laskettiin koko paiva ja tavattiin muitaki tuttuja vuorilla. Illanks kotiin jaa sapuskat naamariin.

2 kommenttia:

  1. otahan valokuvia , taitaa olla hiukkasen enemmän lunta kuin Järvenpäässä

    VastaaPoista
  2. Ainakin tekemistä riittää. Ilmeisesti rinteet on hieman eri kokoluokkaa kuin Suomessa? Mitkä sukset hankit? Kun kiireiltäs ehdit niin laita mulle sun uus sähköpostiosoite. Vertailun vuoksi voin kertoa, että täällä on alle puol metriä lunta.

    VastaaPoista