lauantai 14. helmikuuta 2009

Hau jau

Viikko meni aivan äärimmäisen suurella nopeudella ohitse. EN päivät oli keskimäärin normaalia menoa , mutta tuossa joku päivä keskiviikko tai torstai kävin musical teatren tunnilla lauleskelemassa kun haettiin henkilöitä päärooleihin, no en toistaisek päässy ainakaa mihinkää, mutta tilanne oli hauska , iha kun ois ollu idolssia lauleskelemassa varsinki ku kaikki luokkalaiset vieellä kattelei ku lauloin. Heh poli kyllä hauskaa.
Tää viikko on ollu siinä määrinki hauska koska aurinko on paistellu koko vikon ja on ollu tosi ilo katella vuoria jotka on ollu aikasemmi pilvien peitossa. Joka puolella on vuoria ja aika korkeitakin, tekis mieli kavuta jonku päälle jaa varmaa tullaanki menemään joku päivä skiiduilla toho lähi vuoren päälle.
Hei juu yks päivä mentiin Luken ja Dylanin kanssa joelle ajelee skiiduilla. Pärrättiin lähin suot ja polut läpi skiiduilla ja nähtiin kolme kotkaaki ku ne kaarteli koko aja meijän ohitse. Nuo otukset varmaan asustelee tässä jossain lähellä koska ne näkee aina kun on menosas joelle päin.
Perjantaina menin koulun jälkeen Conorin luo kun oltiin puhuttu että voitasiin jamitella parisen tuntia niillä. Paikalle tuli Jedkin ja kortteli rallien jälkeen mentiin soittlemaan. Pääsin soittelemaan rumpuja ja setti oli kyllä aika pähee--> kaks basaria kolme tomia ja tosi kivat sabian pellit joita oli runsain määrin. Ihan kivaahan tuo oli.
Illalla kotio saapui Any vanhempi host sisko joka ei asu kotona enää ja poika ystävänsä Luke. Hauskoilta vaikuttaa ja asustavat Kitimatissa tämän viikon milloin missäkin. Jaa sitten illaksi mentiin kattomaan keskustaan snoukka kisoja . Oli kyllä laimeita suorituksia, oisin melkee voinnu mennä vetää jotai parempaa. Ilma oli kylmä joten mentiin Trafordin toimistoon jonkun ajan päästä. Toimistosta näki tosi hyvin kisaajat ja siinä samassa nautimme erlaisia sapuskoita joka oli mukavaa. A&W kautta kotiin joka kuuminta kuuminta tällä hetkellä Kitimatissa vaikkei ruoka siellä nyt mitenkään erityisen hyvää mielestäni ole. Paikalle eksyi hirveä määrä myös tuttuja ja kavereita jeejee. toivotaan et kuva toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti