lauantai 21. helmikuuta 2009

kuukausi täynnä


Tänään kelailin että kuukausi on kohta oleskeltu täällä amerikan maalla. On kyllä ollu tosi hauskaa aikaa vaikka joskus täällä on kyllä tappavan tylsää koska sataa ja asustaa keskellä metsää. Tosin nyt viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet super päheät pelkkää auringonpaistetta ja lumihuippuisia vuoria.
Tämä viikko oli aika tylsähkö ei mitään hätkähdyttävän erikoista , ainakaan alkuviikosta, mutta loppua kohden parani. Alkuviikosta kiekko ottelussa host veli joutu tappeluun aivan lopussa, kun yks tyyppi oli härnännyä sitä koko ottelun. No hyvinhän se tappelu päätty vaikkei peli ollut kummoinen. Dylan hoiti homman kottiin ja pieksi 25 kg painavamman jannun, joka oli aivan megalomaalinen yllätys sillä dylan on koko joukkueen kevyin kaveri :D. Tiistaina päräyteltiin menemään skiiduilla ympäri gaibelgardenia ja yhellä pitkällä suoralla mä lupaan, oli yli satanen lasissa ja kolme skidoon päällä. huhuu se oli kovaa kyytiä.
Keskiviikko ei mittee kovin erikoista paitsi pelattii koulun liikunnassa amerikkalaista ulkona pakkasessa ja suurimmalla osalla porukasta oli sortsit, joka oli aika karuu menoo :D aijjuu ja sinäpäivänä paperitehdas löyhkäs ennätys hirveelle. illaks jääkiekkoilemaan... hävittii 9- 3.
Toorstai hmm hmm aijjuu koulu loppu aikasemmin tälläviikolla ja pe siis oli vapaata, siis vkl fiilikset jo torstaina.
Perjantaina mulla olikin yks tunti kouluu ku tanssiopettaja tuli käymää 200km päästä Smitersistä opettamaan Musaical Teatren koreografioita ja tansseja. Se oli hauskaa menoa. Mustelmia tuli enemmän kun puoleen vuoteen on tullut yhteensä ja kaikenmaailman James Bond voltit tuli taiteiltua hyvällä menestyksellä. Illemmaks kotio heitettiin Michel heitettiin samalla kyydillä kotio. ämmäämm Siitä sitten mentiin Luken ja Dylanin kaa lätkii kiekkoo suolle jonne oli tullu tasainen heikko jää :D oli aika jännää hyppiä sillä jäällä ja muutes nähtiin majavan nakertamia puitaki.
Illaks mentiin kaupunkiin ja mentiin kattoo museoon jotai tilaisuutta mitä en koskaan saannu selville mikä se oli tai mikä sen tarkotus oli muttta maha tuli täyteen kaikesta hässäkästä mitä siellä oli tarjolla. Tosin mentiin saman tien siitä A&W syömää burgerit ja tavattiin siellä Filip ja Alex jaa jaa en muista sen yhen jannun nimee. No ihan mukavaa oli, maha tuli taas täyteen ja sovittiin Alexin kanssa että mennään jammailee lauantaiks Andruen luokse.
No jammailemaan me ntiin ja kivaa oli . Soitin rumpuja jotka oli aivan tosi hienot ja hyvät... tosi hämmstyttävää... oon soittanu kahesti rumpuja kahessa eripaikassa kahella eri setillä ja molemmat on ollu tosi huippu setteja ... samoin symbaalit on ollu hyviä. Tunsin viellä tänään että olin hyvissä liekeissä. Sovittiin myös että mennää soittaa pari kolme biisii high schoolin talent kilpailuun.

Nyt kokkailemaan pasta carbonaaraa Riikan ja Ellan reseptien mukaa ;)
Nautiskelkaa viellä täästä videosta viime viikonlopulta Shaimsistä jos saan sen toimimaan. :=)
Travis on liekeissä.

2 kommenttia:

  1. sun kirjotustyyli on ihan ville ! :D uniikki, levii hymy turpaa vaa. tykisti menee mutta olkoot

    VastaaPoista
  2. aika hullua kyllä! Naureskelen välillä ihan kipeenä näille sun jutuilles! :D

    VastaaPoista