keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kiprusoffia

Sunnuntaina paraytettiin Sheimissiin laskettelemaan. Oli mukanvan mukava paiva , kukaan ei ottanu mitaan kauheen vakavasti, paitsi Mac Donaltsin drive thoussa, missa oli alyton valintojen mahdollisuus... hitto mita kielta. No mukaan lahti Malu , Dylan ja Traford jaa koko automatka meni kuunnellassa Alanis Morisettea ... taboo. "I have write hand in my boket and the other one skibidab high five. " Aurinko paisto koko paivan ja vuorilla tavattiin Tobias , Tinja ja Briankin jotka on tosi hauskoja heJep jep mitas sita sitten muuta tehtiin... no enpa sitten yhtaan muista, aijjuu oscarit kateltiin ja ihan ihaniahan siella oltiin. naky varmaan muuallakin maailmassa kun canadassa ;)
Maanantai, oli jotenkin niin jotenki, paatin menna ball hockeyssa maalivahdiks ja kaikkie yllatykses osasinki torjuu heh olipa hauska avaus vaikka vasyttikin iha tosipaljon liikaa. Illalla mentii latkii kiekkoo ja havittiin tosi karvaasti tyhmien virheintakii 5-1 :(
Tiistaina koulun jalkee menin Tobiaksen luo hengailemaan ja kaveltiin hyytavassa ilmassa vuokraa leffa. ja sitten Travor ja Miriam eksy myos kattelemaan Sweeny Todia.
Keskiviikko koulu normaalia shittia jaaa koulun jalkee kuudeks latkii kiekkoo. Oli mahtava matsi. Kaikki tuntu olevan tosi liekeissa ja meikalaisellekki tarjoutu hyvii tilanteita. Voitettiin peli 5-4 Jeremyn aivan sairaan paheilla Ovetsikin maisilla lapiajo punnerrus veivauksilla. Huhuu . nyt jotain syotavaks kelpaavaa tavaraa mahaaan jaa kattelee telkkaria .
Se on morijesSS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti