sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

I am cowboooy


Hui heeelvata että nyt on sitten pistetty paketti kasaan, teipit päälle ja maalipinta siistiksi. Vielä kortti puuttuu, mutta eiköhän sekin viellä tässä tule puuhasteltua valmiiksi. Tämä oli loistava kuvaus tämän hetkisestä tilanteestani täällä. "loistava" ...
Tuossa viimeperjantaina pääsi käymään niin, että valmistuin High Schoolista. Ei tarvitse mennä siihen laitoksen sitten enää koskaa. Mutta ennen tätä jännittävää tapahtumaa, palataan hetki menneisyyteen.
( kun kuulet äänen voit kääntää sivua)

Perjantaita edeltävänä päivänä elikkä torstaina, päätettiin pistää äijikset pystyyn ja lähdettiin viettämään iltaa Jedin ja Conorin kanssa Gabelcariin. Oma taloni oli tyhjillään, joten se soveltui loistavaksi, äijisten pitomestaksi. Sinäänsä ilta ei pitänyt mitään maata mullistavaa sisällään, mutta kyllä se oli ihan mukava. Pojat ne on poikia.
Perjantai, päivä jolloin kaikki lintsasivat koulusta. Se oli se viimoinen päivä koulua. Itse menin tunnin myöhässä kouluun ja siellä viihdyin vain yhden tunnin. Viimeistelin siellä Metal Workin päättötyön ja kävin näyttämässä naamani Art classin opettajalle, että olen koulussa. Lounaan jälkeen lähdettiin Crissin ja Alexin kanssa keskustaan. Mentiin käymään yhdellä kirpparilla, josta läysin itselleni tosi hienon puvun. Se maksoi 11 dollaria ja voin sanoa, että on silkki smooth.
Koulun loputtua, Anney tuli antamaan kyydin kotio ja sitten vaan , puku päälle ja hiukset kiinni. Oli aika lähteä välmistujaisiin.
Seitsemän tuntia myöhemmin tajusin, että elämäni tylsimpiin hetkiin on löytynyt taas uusi ja hämmästyttävä tilaisuus, johon tämä ehdottomasti lukeutui.
Ensin menimme valukava paikkaan, jossa ihmiset ottivat puolitoistatuntia kuvia toisistaan, kun kaikki olivat pukeutuneen tosi hienosti. Paikka oli kyllä todella upea, pieni puistonriekale korkealla vuorenrinteelle, josta oli hyvät näköalat merelle.
Sen jälkeen oli vuorossa gaala, jossa valokuvien otto jatkui. Kaikki piti taas kuvata uudestaan, koska oltiin saavuttuu uuteen paikkaan, missä tekokukat ja pihavalot kimmelsivät keskenään siellä täällä. Siinä sitten seuraavat 5 tuntia vierähtelivät mukavasti, pitäen sisälllään puheita ja valokuvan otto tuokioita. Saimme myös ruokaa.
Gaalan jälkeen oli after partyt, jotka kestivät aamu viiteen.

Laantai aamupäivä oli väsynyt. Ja hienoisen selviämisen jälkeen, lähdettiin käymään Heatherin ja Dylanin kanssa Teraccessa, koska DVD soittimemme oli nielaissut yhden vuokra dvd:n sisäänsä.
Teraccen matkan jälkeen kelattiin, että meidänhän pitää mennä rodeota katsomaan tänäiltana, kun jotain oikeasti tapahtuu täällä takamailla. Oli hyvä päätös.
Kitimatin Tamtik jäähalli oli varmaan ensikertaa loppuun myyty. Yli 3000 ihmistä oli pakkautunut katselemaan tosimiestenurheilua. Tilaisuutta selosti aivan älytön moottoriturpa ja sonnit olivat isoja kuin perkeleet. Isoimmait olivat auton kokoluokkaa ja ei ollut kyllä kutsuvan näköistä mennä sellasene kanssa tanssimaan yhtään minnekkään.
Väsyneen päivän jälkeen oli hyvä mennä koisimaan. Jihaa nyt on koettu todellinen villilänsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti