tiistai 2. kesäkuuta 2009

Nyt on hitto kesä

Viime sunnuntaista lähtien on lämpömittari kohonnut ihan laittoman korkealle celsius sekä farenhite asteikoissa. Tyyneltä mereltä on saapunut, jokin outo tyyni kohta juuri tähän Kanadan kohdalle, joten ei ole näkynyt yhtään pilveä 3 päivään. Sama tulee jatkumaan koko viikon. Parhaimmillaan on ollut lähes 28astetta lämmintä ja huomenna menee kuulemma 30 rikki.
Tänään tiistaina onnistuin kärventämöön nenäni :)
Aurinkoisiapäiviä ennen oli lauantai. Meillä oli viimenen esitys ensimmäisen ryhmän kanssa musical teatressa ja sen jälkeen oli kipeet after partyt. Oli mukava pippaloida kun tällä kertaa oli hyvä syy siihen. Koin myös hienoimman yleisön sinä iltana kun nappasin akustisen kitaran bileissä missä ei ollut musaa lainakaan ja soitin Let it Be ja Wonderwall. En oo koskaa kuullu et ihmiset laulais niin lujaa kitransoitolleni. Kaiken kruunasi se, että en tiennyt edes miten Wonderwall menee... ei se haitannut.
Sunnuntaina vietin Dylanin ja Heatherin kanssa hienon aamun lämpöisellä piha terassilla. Tein pyttipannun lounaaksi ja lounaan jälkeen lähdin soittelemaan rumpuja Jed nimisen kaverin kämpille. Keskiviikkona on koulussa hauska tapahtuma tulossa nimeltä Messtock, jossa ihmiset tekee kaiken laista hauskaa grillailee ja on mutasotaa. Siellä soittaa myös muutama bändi ja soittelen yhdessä niistä. Koska päivä oli todella kuumottava pistettiin kaikki soittohärvelit Jed takapihalle ja soitettiin siellä. Oli näppärä ratkaisu!
Maanantaina menin koulun jälkeen Conorin kanssa juomaan milkshakit conorin luokse ja sen jälkeen otettiin fillarit alle ja mentiin jammailemaan. Taas päräyttävä sää ei pilviä lainkaan ja Kitimat lepää vuorten peitossa auringon alla WAU!! Jammailut meni kivasti taas ulkosalla hyvän sään takia. oli taas mahtavaa.
Tiistaina sää muuttui entisestään kuumemmaksi. Liikunta tunnilla pelattiin fudista ulkona. Oli kyllä kuumottavin liikunta tunti pitkiin aikoihin. Varjoton kuiva fudis kenttä ja paahtava aurinko 7 kk talven jälkeen, tuntjui aavikolta ja ihmiset olivat kuolemis pisteessä liikuntatunnin jälkeen.
Koulun jälkeen viikonmiehisin leipä naamariin ja pienen breikin jälkeen taas jammailemaan. Huh hienoja päiviä ollut!!!
Ei jaksais astuu askeltakaan enää koulussa, taikka treenata seuraavan ryhmän musikaaleja. Plalalaahaaa.... Vähän vielä tuo viikonloppu väsyttää, no kuolema kuittaa univelat.

1 kommentti:

  1. Jaa kesä? Niin täälläkin + 5 (Celsiusta!) ja vettä sataa.....

    VastaaPoista