keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Viellä muutamat viikot jäljellä

Viime viikko tehtiin musikaalia taas. Oli niin sairaan kuuma koko viikko, että ei ollu oikein innostusta tehä mitään. Vaan lagailla erilaisissa viileissä paikoissa tuulettumassa. Soiteltiin myös yhessä koulun tapahtumassa nimeltä Messtock. Se oli ulkoilma tapahtuma, jossa koulu tajos kaikille ilmaset linpparit ja hampparit, siellä oli bbq senttereitä koulun piha täynnä, että kaikki sai syödäkseen. Soitot meni kivasti ja lämpötila oli 32 astetta plussan puolella. Oli lämmintä kerrassaaan huh!
Viikonvaihetta lähennellessä harjottelu musikaalin kanssa tiivisty ja perjantaina oli ensimmäinen show toisen ryhmän kanssa. Hyvin meni bassoonki olin säätänyt paremmat saundit niin ei kolissu niin paljoa. Ei oikein innostanu soitto paljoa. Vähän oli jännää mutta ei paljoa, pääasiassa vain väsytti. Esityksen jälkeen menin katsomaan yhet bileet. Oli muuten elämini huonoimmat bileet. Biletalo ja bile ihmiset olivat niin shingaling, että oikein kuvotti. Jumankekka kotibileet ja kaiken pitää olla ku TV:ssä. Kotimatkalle olin saannut myytyä yhen lipun ja pistin koko potin taxiin, koska juopuneet kuskit olivat liian juopuneita. No eihän 13 dollarilla ihan kotiin asti päässyt niin piti sitten kävellä viimeinen kilometri. Onneksi oli kitara mukana, pystyin viihdyttämään itseäni koko matkan ja pidin karhut puskassa. Kotona Dylanilla oli omat pirskeet. Kaikki oli jo ihan sammumispisteessä kun saavuin kotiin... hahaha
Lauantaina Heather ja Grace saapuivat kotiin Vancouverista, missä Grace oli ollut tutkimuksissa.
Päivä oli melko tylsähkö... ajan tappamista kunnes törmäsin naapureihini ja lähdettiin uimaan joelle, joka tulvi. Plan oli tämä. Ylitetään joki ja mennään seikkailemaan pusikkoon, joka on täynnä tulviviä pikku teitä. Hauskaa oli. Eksytettiin itsemmme hyytävään veteen ja keskella pusikkoa, jalat tottuivat kylmään veteetn nopesti, joten kävely sillä oli tosi viihdyttävää.
Illaksi taas soittelemaan musikaali ja sen jälkeen bileisiin, jonne ei ikinä edes päädytty, koska löydettiin Philipin ja Michelin kanssa toiset bileet, jotka olivat oikeastaan iha kamalat. No tulihan koettua.
Sunnuntaina päädyin tylsänhkön päivän päätteeksi hengailemaan merelle, Brovojen huvi/kalstusveneelle. Mahtava mesta. Pojat on poikia ja kivaa oli. Brovojen iskä oli ostaessaan hakenut veneen Vancouverista ja ajellut sen merta pitkin ylös Kitimatin salmelle. Kovan tuulen vuoksi jätettiin kalstukset sikseen ja annettiin stereoiden kaunistaa auringonpaistetta entisestään.
Huuh huuh maanantai oli salipäivä. Conorin kanssa mentiin pöivän päätteeksi rääkkäämään kehoa ja oli kyllä virkistävää käydä salilla pitkästä aikaa.


Viimeinen kouluviikko menossa. Ei ole paljoa enää mitä tehdä koulussa, joten siinähän se menee. Tänään oli klasssinen ruoka sota koululla. Lounaat lenteli ympäri cafeteriaa ja sen kunniaksi tadit pistivät puljunsa oikein kiinni. NO ei tässä mitää. Välillä koitan tappaa aikaa. Välillä aika juoksee jalkojen alta huomiseen. Auttamatta tiimali kuitenkin valuu koko ajan ja kohta päästään nauttimaan 27 tunnin kotimatkasta. Liput tuli jo. Että tapailemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti